O PODJETJU

Podjetje M&G salon klavirjev, trgovina, uglaševanje in servisiranje d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Ukvarjamo se z vsemi storitvami, ki so v kakršnikoli zvezi s klavirji. Na 300 m2 imamo razstavljenih cca. 80 novih in rabljenih klavirjev in pianin vseh kakovostnih razredov, tudi digitalnih. Nudimo vam plačilo na obroke, menjavo staro za novo, odkup rabljenih klavirjev. Ob vsakem nakupu klavir brezplačno dostavimo, nudimo pa tudi 5 let garancije za stara pianina in klavirje, za nova pa 8 let.


Ukvarjamo se tudi s posojo klavirjev za koncerte in za učenje otrok.
Vsak posojen klavir lahko kasneje odkupite. V našem podjetju vam tudi selimo, servisiramo, restavriramo in uglasimo instrument. Prodajamo tudi vse rezervne dele in pribor za klavirje.

Ustanovitelj in direktor podjetja Goršič Igor se ukvarjam z glasbo že od rane mladosti (tudi predniki so igrali in izdelovali instrumente). Sem učitelj glasbe,  servisiram in uglašujem klavirje pa aktivno od leta 1979 dalje.

Poiščete nas lahko kadarkoli na našem naslovu v Začretu 58, na Ljubečni pri Celju, kjer se boste prepričali o naši ponudbi v živo.M&G salon klavirjev, trgovina, uglaševanje in
servisiranje d.o.o.

Igor GORŠIČ
Začret 58, Ljubečna, Slovenia

Delovni čas: Pokličite za ogled in nabavo

Gsm: 041 628 105
Tel.: 03 427 00 33
Email: info@prodaja-klavirjev.com

REFERENCE

Nadaljuj